Fehim Taştekin

Kush është Fehim Tashtekini?

Është diplomuar pranë universitetit të Stanbollit në Fakultetin e Shkencave Politike. Ka punuar në gazetari fillimisht si gazetar në vitin 1994. Ka punuar në gazetat Yeni Şafak (Agimi i Ri), Son Çağrı (Thirrja e Fundit), Yeni Ufuk (Horizonti i Ri), Tercüman (Përkthyesi), Radikal dhe Hürriyet (Liria). Për një periudha ka punuar si editori krijues i Agjensisë Kafkase dh ka drejtuar punime në lidhje me Kafkazinë. Deri në mbyllje të televizionit, ka organizuar programe të politikës së jashtme në IMC TV. Aktualish vazhdon të shkuraj për gazetat Duvar dhe Al Monitor. “Siria: Shkatërrohu dhe ik, Rezisto dhe qëndro”, “Rozhava: Koha e Kurdëve” dhe “Kur të kaplojë errësira.”

  • image

Loja E Iranit Dhe Rezultati I Parë

Klika aktuale që ndodhet në Shtëpinë e Bardhë është duke punuar për të vënë në jetë ambicjet e mbetura përgjysëm nga ekipi ...

Mbylle Gojën!

Po shtohet numri i fushave ku britma “mbylle gojën” po jep efekte të anasjellta. Ekonomia është e para ndër këto fusha. Duke ...

Dëshironi Një ‘Isis Dietik’?

Nuk është e nevojshme që të reduktohet asgjë përsa i përket disa përkufizime të kontrolluara në mënyrë të thjeshtë të parashtruara si ...

Ah Katar I Mjeri Katar!

Ndërsa mendohej se në Gjrin Persik do të plaste furtuna, në fakt plasi një katastrofë e vërtetë. Arabia Saudite dhe miqtë e ...

Produkti I Zhurmës Së Panevojshme

Rrethet shoqërore konservative-nacionaliste mund të jenë duke përjetuar krenarinë se i kanë treguar vendin Evropës duke kryqëzuar portokallin. Megjithatë, kjo dehje e ...