Kosova Me Termocentral Të Ri

Kompania amerikane “Contour Global”, do të bëjë ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”. “ContourGlobal” është një platformë e blerjes dhe zhvillimin e ...

15 Dhjetor, E premte

41 Ushtarë Moldavë Në Kosovë

Edhe një kontingjent ushtarësh moldavë është nisur sot për në Kosovë. Ata do të marrin pjesë në kuadër të misionit paqeruajtës të ...

06 Dhjetor, E mërkurë

Madagaskari E Njeh Kosovën E Pavarur

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, i ka atribuuar meritat punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme gjatë kohës që udhëheqje nga ai ...

28 Nëntor, E martë