Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Zgjedhjet Në Indonezi

Indonesianët do të shkojnë në votime më 17 prill. Sipas sondazheve, koalicioni i formuar nga dhjetë parti të cilat mbështesin Presidentin aktual ...

26 Mars, E martë