U Nënshkrua Pakti I Detit Kaspik

Krerët e pesë shteteve në detin Kaspik, Rusia, Irani, Kazakistani, Tyrkmenistani dhe Azerbajxhani kanë nënshkruar në Kazakistan konventën e cila do të ...

13 Gusht, E hënë