Pse Nuk Do Të Ketë Luftë?

Gjendja e forcave amerikane në distanca të arritura nga raketat, është një faktor që krijon ankth për fillimin e një lufte në ...

17 Shtator, E hënë

Pse Shba-Ja Ka Nevojë Për Luftë?

Të paktën teorikisht, të pasurit dhe forcat e Amerikës supozohet të kenë qënë mbështetës të mëdhenjë tregtisë së lirë dhe kanë qënë ...

15 Shtator, E shtunë

Paranoja Amerikane

Duke përjashtuar disa njerëz të veçantë, amerikanët jovetëm janë njerëzit më të zymtë në botë, por janë edhe njerëzit më të paranojakë ...

21 Gusht, E martë