Ura E Siratit

(Në Tetovë dhe Karshiakë po ndodhin gjërat…!)   … Jeta e kësaj bote, nuk është gjë tjetër, veçse një ecje, si në ...

31 Korrik, E mërkurë

Çegrani Dhe Rrënjët !

... Çegrani, siç kam theksuar  edhe më herët dhe në shkrime të tjera të miat, e sipas regjistrave katastare Osmane  shtrihet nё ...

24 Mars, E dielë