Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë
None

S’Ka Islamofobi Në Rumani

Një predikues i shquar mysliman nga Rumania tha se Islamofobia nuk ka vend në këtë shtet të Evropës Lindore.     Xhafer Tunxhil, ...

10 Qershor, E martë