Serbia Si Një Kandidate Serioze Për Be

Ministrja e Integrimit Evropian të Serbisë, Jadranka Joksimoviq, gjatë një takimi që ka pasur sot me zëvendëskryeministrin njëherësh ministrin e Punëve të Jashtme dhe ...

29 Qershor, E enjte