Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë
None

Luftimet Në Nagorni Karabah

Luftimet në mes forcave armene dhe azerbajxhane u zhvilluan përgjat linjës së frontit në rajonin e konstestuar të Nagorni Karabahut në Azerbajxhan. ...

02 Prill, E shtunë