Analizat Serbe, Serbia Njeh Kosovën

Është e nevojshme të diskutohet çështja për zgjidhjen e problemit të Kosovës dhe ‘Metohisë’, thonë analistët. Diplomati Vladislav Jovanoviç tha se është ...

30 Korrik, E dielë

360 Padrejtësi, 360 Arrestime

Policia e Serbisë ka ndërmarr sot një aksion të madh në të cilën ka arrestuar 360 persona. Ndërsa operacioni “Ares” është konfirmuar ...

17 Korrik, E hënë

Serbët,Debat Të Madh Për Kosovën

Pas deklaratave të Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, për inicimin e një dialogu të madh brenda shoqërisë serbe për “Kosovën dhe rajonin”, ...

08 Korrik, E shtunë

Serbia Si Një Kandidate Serioze Për Be

Ministrja e Integrimit Evropian të Serbisë, Jadranka Joksimoviq, gjatë një takimi që ka pasur sot me zëvendëskryeministrin njëherësh ministrin e Punëve të Jashtme dhe ...

29 Qershor, E enjte