Kosova Me Termocentral Të Ri

Kompania amerikane “Contour Global”, do të bëjë ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”. “ContourGlobal” është një platformë e blerjes dhe zhvillimin e ...

15 Dhjetor, E premte

41 Ushtarë Moldavë Në Kosovë

Edhe një kontingjent ushtarësh moldavë është nisur sot për në Kosovë. Ata do të marrin pjesë në kuadër të misionit paqeruajtës të ...

06 Dhjetor, E mërkurë