Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë
Dr.Hassan Ko Nakata në një konferencë për shtyp, Tokio, 2015

Islami Në Japoni

Prof. Dr. Hassan Ko Nakata, dijetari i famshëm japonez musliman dhe intelektual, i ka udhëzuar  shumë japonezë  në Islam. Dr. Nakata u ...

12 Mars, E shtunë
None

Kërcënohen Disa Xhami Në Japoni

Të paktën gjashtë xhami dhe një organizatë muslimane në Japoni kanë marrë kërcënime që nga kriza e pengjeve kur dy burra japonezë ...

10 Mars, E martë