Bota I Ka Harruar Arakanët

Antonio Guterres, Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (OKB), theksoi se bota i ka harruar arakanët dhe se deklaratat për solidaritet ...

15 Korrik, E dielë