Izraeli E Ka Syrin Te Mesdheu

Së pari Turqia “u normalizua” për “gazin natyror” me Izralin… Izraeli ka në pronësi të plotë gazin e Mesdheut Lindor! Disa javë ...

17 Mars, E shtunë

Momentalisht, Izraeli Është Duke Armatosur Shtatë Grupe Terroriste Në Siri

Në një artikull të shkruar nga Elizabeth Tsurkov të publikuar më 14 shkurt 2018 nën titullin “Përfshirja e thellë e Izraelit me ...

16 Mars, E premte

Izraeli Hoqi Dorë Shpejt

Regjimi izraelit i cili kërkoi ndihmë nga Amerika dhe Rusia për të ulur tensionin, pas uljes së një avioni ushtarak nga ana ...

11 Shkurt, E dielë