Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Përgëzime Shiitëve!

Çfarë i bën ata (shiitët) të durueshëm nga ky lëndim i vazhdueshëm për më shimë se katërmbëdhjetë shekuj? A nuk është dashuria ...

27 Korrik, E enjte