Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Perandoria E Shba-Së, Cia Dhe Ojq-Të

Intervista e mëposhtme është fokusuar në librin më të fundit të Engdahl-it të publikuar në gjermanisht “OJQ-të e dosjeve sekrete” (Geheimakte NGOs). ...

07 Gusht, E hënë

Bota Demostroi Kundër Donald Trumpit

Demonstrata kryesore u mbajt në Washington në të cilin merret vesh se kanë qenë rreth 500.000 mijë protestues, kryesisht të gjinisë femërore. ...

21 Janar, E shtunë