Momentalisht, Izraeli Është Duke Armatosur Shtatë Grupe Terroriste Në Siri

Në një artikull të shkruar nga Elizabeth Tsurkov të publikuar më 14 shkurt 2018 nën titullin “Përfshirja e thellë e Izraelit me ...

16 Mars, E premte

Shqipëria Dhe Armët Në Isis

Një organizatë britanike që merre me Hulumtimin e Armatimeve në zonat e Konfliktit ka zbuluar që dhe në Shqipëri janë prodhuar armë ...

24 Dhjetor, E dielë