Momentalisht, Izraeli Është Duke Armatosur Shtatë Grupe Terroriste Në Siri

Në një artikull të shkruar nga Elizabeth Tsurkov të publikuar më 14 shkurt 2018 nën titullin “Përfshirja e thellë e Izraelit me ...

16 Mars, E premte

Bisedë Sekrete Erdogan & Tillerson

Dje janë takuar presidenti turk Rexhep Tajib Erdogan dhe sekretari shtetëror amerikan  Rex Tillerson në Ankara dhe kanë biseduar më shumë se ...

17 Shkurt, E shtunë

Edhe Sa Do Të Zgjasë Uvertura?

Pothuajse të gjitha palët në Siri janë të gatshme të përballen me njëra-tjetrën në një luftë të mundshme.  Sepse Turqia ka llogari ...

16 Shkurt, E premte