Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Trazira Në Rrugët E Kashmirit

Pas vdekjes së dy kryengritësve si rezultat i zjarrit të hapur nga ushtarët indian, janë organizuar protesta me ç’rast 6 persona janë ...

27 Tetor, E shtunë