Hamasi Dënon Arabinë Saudite

Në një deklaratë me shkrim të bërë nga Lëvizja e Rezistencës Islamike në Palestinë, Hamasi,  u deklarua se kjo lëvizje është kundër ...

08 Prill, E dielë

Mesazh Nga Hamasi Për Izraelin

Mahmud ez-Zehhar, i cili është një ndër emrat më të rëndësishëm të rezistencës palestineze dhe të Hamasit, i dha një mesazh të ...

08 Prill, E dielë