Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë

Kina Shkatërron Xhamitë Në Xinjiang

Imazhet satelitore të vendosura nga aktivistët tregojnë se qeveria kineze po shkatërron sistematikisht xhamitë e rëndësishme në rajonin autonom Xinjiang të muslimanëve. ...

14 Prill, E dielë