Raketat E Prillit

"Operacioni Premtimi i Vërtetë", emër i dhënë nga Irani për sulmin hakmarrës kundër Izraelit, do të mbetet në histori si një nga ...

18 Prill, E enjte

Politika Për Të Izoluar Iranin Dështoi

Në një intervistë për kanalin al-Mayadin, Ali Ekber Velajeti, Këshilltar i Udhëheqësit të Revolucionit Islamik iranian, Ajetullah Sejjid Ali Hamenei bëri deklarata ...

02 Shtator, E shtunë

Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë