Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë
Xhamia e al-Sayed Hashem në Gazë 6 qershor 2016, dita e parë e muajt të Ramazanit –
Fe

Agjerimi Është Pastrim Shpirti

Myslimanët e mbarë botës nisën sot muajin e shenjtë të Ramazanit, i nënti në kalendarin islamik, në të cilin respektohet thellësisht agjërimi ...

29 Qershor, E mërkurë
None
Fe

Pozita E Udhëheqësit Në Islam

Feja Islami është fe për udhëzimin e njerëzve e cila i jep rëndësi të madhe opinionit të tyre. Opinioni i njerëzve sidomos ...

22 Qershor, E mërkurë