Miti I Hiroshimës: Krimet E Luftës Dhe Gënjeshtrat Në Historinë Ushtarake Të Amerikës

Në një vizitë personale te presidenti Truman disa javë para bombardimeve, Gjenerali Dwight D. Eisenhower i kërkoi atij të mos përdorte bomba ...

19 Gusht, E shtunë
None
Art

Roli Kyç I Gruas Në Kinemanë Iraniane

“Kemi nderin të paraqisim, një reportazh të gazetares së njohur turke, Hicran Çiğdem Yorgancıoğlu, të zhvilluar me atasheun kulturor iranian, të konsullatës ...

16 Dhjetor, E mërkurë
None
Art

Dokumentar Mbi Jezusin Në Kur’An

Kanali satelitor  The Arte Fanko-Gjerman ka planifikuar  për të transmetuar një seri me titull Jezusi në Kur’an. Dokumentari është prodhuar me pjesëmarrjen ...

30 Nëntor, E hënë