Momentalisht, Izraeli Është Duke Armatosur Shtatë Grupe Terroriste Në Siri

Në një artikull të shkruar nga Elizabeth Tsurkov të publikuar më 14 shkurt 2018 nën titullin “Përfshirja e thellë e Izraelit me ...

16 Mars, E premte
None
Kosova Spor

Kosova U Pranua Në Fifa

Federata ndërkombëtare e futbollit(FIFA) ka pranuar Kosovën anëtare e plotë në Kongresin e FIFA-së të mbajtur në Meksiko. Për pranimin e Kosovës ...

15 Maj, E dielë
None
Kosova Spor

Kosova U Pranua Në Uefa

Delegatët në Kongresin e UEFA-së me 28 vota për dhe 24 kundër kanë pranuar  Kosovën anëtare e unionit evropian të futbollit, UEFA-së. ...

04 Maj, E mërkurë