Islamofobia Inc. Në Shba

Komunitetet myslimane përballen me kërcënime dhe dhunë, ndërsa grupet udhëheqëse anti-islame përfitojnë nga rritja e prezencës së mediave sociale. Islamofobia në Shtetet ...

13 Korrik, E shtunë