Lojtarët e futsalit të Iranit u propozuan për lojtarët më të mirë botëror

Publikuar në Dhj. 31, 2018, 12:02 a.m.

Lojtarët iranianë të futsalit, Frahad Tavakoli dhe Hussein Tajibi u renditën si lojtarët më të mirë në botë.

Faqja e internetit e FutsalPlanet të dielën publikoi listën e kandidatëve më të mirë të futsalit në botë.

Juria e ekspertëve, për lojtarët e futsalit do të vijnë nga e gjithë bota sot dhe do të marrin pjesë në procesin e votimit. Pjesa e dytë e votimit do të përfundojë më 30 dhjetor, njoftoi FutsalPlanet.

Lojtarët iranianë duhet të konkurojnë me rivalët nga Brazili, Argjentina, Spanja, Portugalia dhe Kina.