None

Kreditorët E Shba-Ve Nga Bota

Kina dhe Japonia janë kredituesit më të mëdhenj të SHBA-ve, ndërsa Arabia Saudite është pas tyre. Borxhi amerikan i Arabisë Saudite sipas ...

17 Maj, E martë
None

Rusia Hap Bankën E Parë Islame

Banka e Parë Islame në Federatën Ruse u hap të enjten në Republikën e Tataristanit. Sipas faqes  Russiya al-Yawm, Rusia do të ...

02 Prill, E shtunë