Mundësit iranian renditen në vendin e tretë në Kampionatin Botëror U23

Publikuar në Nën. 24, 2018, 11:34 p.m.

Ekipi kombëtar i mundjes iraniane u rendit i treti në Kampionatin Botëror U23, i cili u mbajt në Bukuresht, Rumani.

Skuadra iraniane me një medalje ari, katër medalje bronzi dhe 105 pikë qëndron në vendin e tretë në botë.

Kamran Kasempour në kategorinë e peshës prej 86 kg mori medaljen e artë.

Navid Zangeneh, Hussein Shahbazi, Ali Shabani dhe Ramin Tahiri në kategoritë e peshave 74,92,97 dhe 125 kg morën medalje bronzi.

Rusia me 181 pikë dhe Gjeorgjia me 108 pikë renditet e para dhe e dyta respektivisht.Burimi : IRNA