Volejbollist ët e Iranit bëhen kampion i Azisë

Publikuar në Tet. 11, 2019, 2:04 a.m.

Ekipi kombëtar i volejbollisteve per meshkuj të Iranit mposhti ekipin e volejbollit të Australisë 3-0 në finale të Kampionatit Aziatik të Volejbollit për meshkuj 2019 të shtunën në 21 Shtator 2019  në Teheran, për t'u bërë kampioni i këtij turneu për herë të tretë.

Ndeshja e volejbollit u mbajt në Kompleksin Sportiv Azadi me 12,000 vendësh dhe Irani mposhti Australinë në tre sete  (25-14; 25-17; 25-21).Burimi : ISNA