Zyrtari pakistanez përjashton njohjen e Izraelit

Publikuar në Dhj. 7, 2020, 2:28 a.m.

Përfaqësuesi i Kryeministrit Pakistanez për Harmoninë Ndërfetare dhe Lindjen e Mesme,  Allama Muhammad Tahir Mehmud Ashrafi kategorikisht e hodhi poshtë çështjen e njohjes së Izraelit deri në zgjidhjen e çështjes së Palestinës.

Duke biseduar me persona të medias të mërkurën, ai gjithashtu falënderoi Organizatën e Bashkëpunimit Islamik për dhënien e mbështetjes unanime Pakistanit mbi çështjen e Kashmirit, raportoi APP.

Ashrafi i cili është gjithashtu Kryetar i Këshillit të Ulemave të Pakistanit, falënderoi OIC për mohimin e propagandës së interesave të kushtëzuar se Kashmiri nuk ishte në axhendën e tij, duke shtuar se rreth 57 vende kishin mbështetur Pakistanin për çështjen e Kashmirit.

Deklarata e OIC ishte dëshmi e politikës së jashtme të suksesshme të vendit, tha ai.Burimi : IQNA