Kleriku përgëzon rolin frymëzues të Iranit në rajon

Publikuar në Jan. 6, 2019, 9:33 p.m.

Një klerik i lartë iranian vlerësoi fitoret e Boshtit të Rezistencës në rajon dhe lavdëroi rolin frymëzues të Iranit.

Situata aktuale në rajon është rezultat i rezistencës së tyre, frymëzuar nga Irani, tha në fjalimin e tij, Muhammed Xhevad Haxhi Ali Akbar, udhëheqës i Namazit të Xhumas në Teheran.

Ai bëri këto komente në lidhje me zhvillimet në Liban, Irak, Siri, Jemen, Nigeri, Bahrejn dhe Jemen.

Kleriku vuri në dukje disfatat e regjimit sionist, përfshirë humbjen e tij të fundit nga grupet e rezistencës palestineze në Gaza në nëntor 2018 dhe tha se rezistenca e ka mundur regjimin vetëm për dy ditë.Burimi : IRNA