Hatibi, predikuesi në Xhaminë Al-Aksa: Xhamia Al-Aksa është vetëm për muslimanët

Publikuar në Qershor 30, 2018, 3:21 p.m.

Hatibi, predikuesi i Xhamisë së al-Aksa, Shejh Yousef Abu Esnaineh përsëriti se Xhamia e al-Aksa është vetëm për muslimanët.

Në predikimin e tij të së Xhumasë, Shejh  Abu Esnaineh tha se palestinezët do të vazhdojnë të mbrojnë vendin e shenjtë në çdo rrethanë.

Ai dënoi inkursionet e përsëritura izraelite në Xhaminë e Shejtë të muslimanëve dhe sulmoi sigurimin,rojet e tyre, duke thënë se nuk ka justifikim.

Dhjetëra mijëra besimtarë  muslimanë  falën  Namazin e Xhumasë në Xhaminë el-Aksa mes policisë izraelite që kishin shtrënguar masat e sigurisë.Burimi : The Palestinian Information Center