Liria e Palestinës është në prag të realizimit

Publikuar në Qershor 29, 2018, 5:03 a.m.

Zëvendës kujdestari i Astan Kuds Razavi, së bashku me njerëzit e kujdestarisë së Mashhadit dhe shërbëtorët e Xhamisë të Imam Rizait (a.s.) morën pjesë  në tubimin e Ditës Ndërkombëtare të Kudsit.

Sipas Astan News, Sejjid Murteza Bakhtiari tha,

"Palestinezët e shtypur e kanë tokën e tyre të pushtuar prej shumë vitesh nga regjimi i cionist dhe hegjemonia globale mbështet edhe Izraelin e pamëshirshëm që vretë fëmijët."

"Imam Humejni (r.a.) e quajti të xhumanë  e fundit të Ramazanit si Ditën e Kudsit duke pasuar sjelljen e Muhammedi (a.s.) dhe Imamëve të pastër (a.s.) e cila po ndihmon të shtypurit dhe qëndrimin kundër shtypësve", pohoi ai.  

Zëvendës kujdestari i Xhamisë së Shenjtë  të Imam Rizait, deklaroi se Udhëheqësi Suprem premtoi shkatërrimin e Izraelit duke u shprehur,

"Si në Siri dhe Irak ku luftëtarët e rrugës së Zotit kanë qenë në gjendje të fitojnë kundër ISIS-it dhe mbështetësve të tij, me dëshirën e Zotit,  dhe me bekimi i Zotit, populli i shtypur i Palestinës do të sheh  diellin e  lirisë duke ndriçuar në Kuds , Jerusalem".Burimi : Astan Quds Razavi