Federata e Xhamive Shqiptare në Bruksel organozon tubim vjetor Kosova nuk prezenton

Publikuar në Qershor 17, 2018, 3:22 a.m.

Në Sofrën e vet, për Iftar shqiptarët i bashkojnë belget katolike, hebrenjte belge, muslimanet belg me origjine: arabe, boshnjake, turke, marokane, afrikane etj. Aty ishin edhe diplomatet nga Shqiperia, Maroku, Maqedonia.

 Federata e Xhamiave Shqiptare në Bruksel, i bashkoi politikanët belg, dhe perfaqesuesit e të gjitha feve në Iftarin për nder të Ramazanit.

Duhet  theksuar se ne sallen e madhe  te restoranit organizatoret gjithandej kishin vendosur  shumë flamuj shqiptar dhe te Kosoves. Bile per kete shkak organizatoret ishin te deshpruar pse nuk erdhi asnje nga Kosova, sepse  gjysma e salles ishte me Kosovar dhe ku flamura te Kosoves kishte me shume se askund tjeter ku kam hyre ne Belgjike.