A Mund Ta Përfytyroni Fundjavën Tuaj Me Një Ditë Më Pak?

Publikuar në Qershor 13, 2018, 5:19 a.m.

Këtu në Iran kjo është e vërteta.

Në vend tëditës së hënë dita e cila fillon javën tuaj të punës është E SHTUNA. Dhe java e punës përfundon në mbrëmjen e të enjtes, duke e bërë të premten ditën e VETME për të kaluar fundjavën tuaj.

Kur unë mendoj për ngritjen në mëngjesin e ditës së shtunë unë mendoj që takaloj atë në një ngjarje sportive ose duke shikuar filma ose duke pushuar në plazh - jo duke e kaluar atë në zyrë!

Teksa po ecja më këmbë nëpërTeheran këtë mëngjes së shtune unë isha i ngatërruar kur pashë trafikun e rënduar në rrugë dhe tregjet që shpërthenin plot jetë - megjithatë kjoishte një përvojëe pashoqe dhe kjo ështëbukuria e udhëtimit. Sepse e vërteta duhet thënë, sa më shumë udhëtoj, në fakt aq më tepër kuptoj se sa pak di nga bota!

Nesër do të vijnë më shumë të reja nga ky vend i bukur!

https://www.facebook.com/drewbinsky/videos/1777995378904050/