Udhëheqësi suprem pranon poetë, shkrimtarë

Publikuar në Qershor 9, 2018, 1:11 p.m.

Udhëheqësi  Suprem i Revolucionit Islamik të Iranit, Ajetullah Sejjid Ali Hamenei pranoi një numër të poetëve dhe shkrimtarëve të mërkurën në mbrëmje.  

Gjatë takimit, disa poetë lexuan poezitë e tyre para fjalës së Liderit Suprem, Ajetullah Sejjid Ali Hamenei.

Në takim morrën pjesë edhe disa poetë jo-iranianë por që shkruajnë në gjuhën perse.

Takimi u mbajtë  natën e përvjetorit të lindjes së Imam Hassan Muxhtebas (a.s.),  imamit të dytë të muslimanëve shia, në mes të muajit të agjërimit, në  muajin e shenjt Ramazan.Burimi : IRNA