Kontratat e Xhamisë së Imam Aliut me Universitetin e Berlinit

Publikuar në Prill 15, 2018, 3:58 p.m.

Një delegacion gjerman nga Muzeu Pergamon kishte nderin të vizitonte Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.).

Delegacioni përbëhej nga një grup arkeologësh. Ata vizituan Muzeun e Dorëshkrimeve në Xhaminë e Shenjtë të Imama Aliut.

Shejh Safa al-Wadees, tha në një deklaratë në Qendrën Mediale të Xhamisë së Shenjtë , se "Instituti Gjerman i Arkeologjisë në Berlin pranoi ftesën tonë për të vizituar Xhaminë e Shenjtë.

Ata vizituan vendet arkeologjike në qytetin e Naxhafit dhe në  Xhaminë e Shenjtë të Imama Aliut (a.s.).  Biseduam për mbajtjen e një seminari të përbashkët nën kujdesin e institutit ".Burimi : Imam Ali Network