Vajza 4-vjeçare zuri vendin e dytë në Garar e Kur'anit në Indi

Publikuar në Mars 17, 2018, 11:15 p.m.

Muhammed Amina, katër vjeçare, fitoi çmimin e dytë 15,000 Rs në një garë në Memorizimin e Kur'anit të organizuar nga Forumi i Bashkuar për Studimet Kur'anore në Vijayawada, Andhra Pradesh të Indisë.

Forumi i Bashkuar ka organizuar garën për moshën nën 12 vjeçare për djem dhe vajza. Muhammed Amina mori pjesë në grupin "A" (për grupin 3-4 vjeçar) dhe fitoi çmimin.

Shoqata Xhemat -i- Islami Hind (JIH), Bhimavaram organizoi programin e shpërndarjes së çmimeve në zyrën e Shoqatës  Xhemat -i- Islami.

Kryetari i Komitetit të Qytetit të Shoqatës  Xhemat -i- Islami,

Shejh Imtiaz paraqiti dhe dhuroi  paratë me vlerë prej 15,000  Rs për prindërit e Amines

Duke folur me këtë rast, Imtiaz tha se forumi i bashkuar po zhvillonte Memorizimin e Kur'anit gjatë viteve për të krijuar ndërgjegje dhe interesimin për Librin e Shenjtë mes fëmijëve.Burimi : thehansindia.com