Serena Shim vdiq ngase raportoi se Qeveria Turke përmes ndihmave humanitare transportoi armë për ISIS-in.

Publikuar në Mars 11, 2018, 1:06 a.m.

Serena Shim ishte kororspodente  që punonte si gazetare në Press TV- Republika Islamike e Iranit.

Një gazetare e sukseshme dhe me plot guxim, duke u munduar të fitojë me nder bukën e gojës, me tendeca për të treguar të vërtetën e mirëfillt për të cilën mediat dhe gazetaria në Perendim e në shumë vende të botës që moti janë larguar, u bë sakrificë dhe humbi jetënë në një aksident  automobilistik të dyshimt.

Serena Shim një një shkrim të saj publikoi atë prë cfarë kishte parë duke kumtuar se : Qeveria turke përmes transportit të ndihmave humanitare ka bërë transportin e armëve dhe municioneve me qëllim që të furnizojë  ISIS-in.  Për këtë gjest të saj human gazetaresk, Turqia e akuzoi si spiunim , këtë na konfirmon punëdhënësi i saj .

Huazuar nga “ Journalist Support Committee – JSC “