Olsi Jazexhi ne Fax Web mbi situtaten ne Iran

Publikuar në Jan. 4, 2018, 12:55 a.m.

Historiani Olsi Jazexhi diskuton ne Fax Web me Brikena Priftin mbi situaten ne Iran dhe aludimet e medias Sputnik se CIA dhe izraelitet kane ngritur qender kunder Iranit ne Shqiperi. Diskutohet mbi krizen ekonomike, zgjedhjet demokratike ne Iran, protestat e dhunshme, dhe rolin e muxhahedineve iraniane ne organizimin e akteve te dhunshme. Bisedohet mbi gjeopolitiken e Turqise, Iranit dhe Rusise per te stabilizuar Lindjen e Mesme, dhe rolin e SHBA-se, Izraelit dhe Arabise Saudite per te krijuar terrorizem dhe dhune ne rajon.Burimi : Gazeta İmpakt