“Paratë nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”

Publikuar në Maj 24, 2017, 1:06 a.m.

Ky është Hamza Bendelladj.Ai ka hakuar 217 banka duke përfituar 400 milion dollar.

Të gjitha këto para ai i dhuroi për Afrikën dhe Palestinën. Bendelladj u ekzekutua duke qeshur.“Unë nuk ndihem fajtor për ndonjë krim”, kishte thënë ai, para ekzekutimit vitin e kaluar.

Hamza, i cili është konsideruar edhe si “hero i myslimanëve”, la edhe një mesazh para se të vdiste: “Paratë dhe pushteti nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”