Arabia Saudite dërgon ngushëllime për vdekjen e Princit Khalifa të Bahreinit

Publikuar në Nën. 16, 2020, 1:24 a.m.

Mbreti i Arabisë Saudite Salman dhe Princi i Kurorës Muhammed bin Salman i bënë thirrje telefonike të Mërkurën Mbretit Hamad të Bahreinit për të ofruar "ngushëllime dhe simpati" për vdekjen e Kryeministrit Princi Khalifa bin Salman, njoftoi Agjencia Saudite e Shtypit.

Mbreti Bahraini shprehu falënderimet dhe vlerësimet e tij të thella për Mbretin Salman dhe princin e kurorës për ngushëllimet e tyre të sinqerta.

Më herët të mërkurën, mbreti Salman dhe Muhammed bin Salman i dërguan kabllo ngushëllimi mbretit Hamad, familjes së kryeministrit dhe popullit Bahraini, duke thënë: "Ne morëm me shumë dhimbje dhe trishtim lajmin e vdekjes së Princit       Khalifa dhe ne dërgojmë më të thellën tonë ngushëllime dhe simpati të sinqerta. ”

Princi Khalifa, një nga kryeministrat më jetëgjatë në botë që udhëhoqi qeverinë e shtetit të tij për dekada, vdiq të mërkurën, në moshën 84 vjeç.Burimi : Arab News