Bahar e quan Seminain e Bahrejnit "Konferencë për konspiracion"

Publikuar në Korrik 26, 2019, 12:42 a.m.

Ahmed Bahar, zëvendëskryetar i Këshillit Legjislativ Palestinez (PLC), e përshkroi seminarin ekonomik të Bahrejnit si një konferencë për komplot dhe ndarje.

Në një deklaratë për shtyp, Ahmed Bahar tha se takimi Bahrejnit "përbën një krim politik, moral dhe humanitar".

Ai u bëri thirrje shteteve arabe pjesëmarrëse që të respektojnë ndjenjat kombëtare të popullit palestinez dhe të mos japin legjitimitet në përpjekjet e administratës raciste amerikane për të dëmtuar të drejtat e  palestinezëve.

Ligjvënësi pohoi se territoret arabe nuk duhet të jenë vende për ndarje, pushtim,   dhe konspiracion kundër  çështjes palestineze dhe për planet që synojnë likuidimin e pranisë kombëtare palestineze.