Lideri i Revolucionit i jep gjeneralit Sulejman Distinktivin e Zulfikarit

Publikuar në Mars 13, 2019, 1:15 a.m.

Përfaqësuesi i udhëheqësit të Revolucionit Islamik në Forcën e Jeruzalemit të Gardës Revolucionare, Huxhet'ul Islam Shirazi ka njoftuar se gjeneral Sulejmani ka marrë Distinktivin e Zulfikarit.

Përfaqësuesi i Ajetollah Hamaneit, udhëheqësit të Revolucionit Islamik në Forcën e Jeruzalemit të Gardës Revolucionare, Huxhet'ul Islam Ali Shirazi ka njoftuar në një mesazh urimi, se i ka dhënë gjeneralit Sulejman Distinktivin e Zulfikarit.

Në këtë mesazh Huxhet'ul Islam Ali Shirazi, me rastin e dhënies së Distinktivit të Zulfikarit nga Përfaqësuesi i udhëheqësit të Revolucionit Islamik në Forcën e Jeruzalemit të Gardës Revolucionare për gjeneral Sulejmanin, ka përgëzuar popullin e Iranit, komandantët dhe personelët e Forcës së Jeruzalemit të Gardës Revolucionare, si dhe Frontin e Rezistencës.Burimi : Mehr News Agency