Sytë dhe veshët e popujve të vendeve islame dhe arabe janë mbi Iranina

Publikuar në Mars 12, 2019, 12:46 a.m.

Imam Hamanei u shpreh se në botën islame, ka prirje të shumta që të jetohet në Islam dhe se sot pikëpamja e Islamit është mbi tërë Republikën Islamike.

Në një deklarat të bërë me 4 mars, për anëtarët e Institutit të Ligjit Islamik dhe Shkencave Islame, Udhëheqësi i Revolucionit Islamik u shpreh se sytë dhe veshët e popujve të të githa vendeve islame dhe arabe janë mbi Republikën Islamike të Iranit.

Imam Hamenei theksoi se bota islamike e sotme ka nevojë për lëvizjen revolucionare të popullit iranian dhe ai vuri në dukje se vendet që janë të zhgënjyera me qytetërimet materiale të Perëndimit dhe të Lindjes, janë të prirur për të jetuar në Islam.

Udhëheqësi i Revolucionit Islamik, i cili tërhoqi vëmendjen tek rëndësia e çështjes familjare në Islam, tha se roli i bashkëshorteve dhe familjeve në sukseset e meshkujve është shumë i lartë.

Imam Hamenei tha se nëse gruaja e shoqëron dhe ndërmerrë hapa drejt objektivit së bashku me burrin, atëherë arritjet e tyre do të jenë shumë të shpejta.Burimi : Rast Haber