Vepra Kur’anore në Panairin e Librit të Kajros

Publikuar në Shk. 11, 2019, 9:16 p.m.

Qendra Islame Al-Azhar ka prezantuar 25 vepra në fushën e shkencave Kur'anore në panairin e 50-të ndërkombëtar të librit të Kajros.

Sipas faqes së maspero.eg, librat janë nga dijetarët dhe instruktorët e qendrës.

"Mrekullia e Kur'anit", "Metodat e Interpretimit të Kur'anit", "Dashuria në Kur'an" dhe "Monoteizmi në Kur'an" janë ndër titujt e paraqitur në ngjarjen kulturore.

Ekzistojnë gjithashtu dy komente të reja të Kur'anit në pavionin e qendrës në panairin e librit.

Edicioni i 50-të i Panairit Ndërkombëtar të Librit të Kajros u hap të mërkurën në kryeqytetin e Egjiptit.

Kryetari i Egjiptit, Abdel Fattah el-Sisi ka marrë pjesë në ceremoninë e hapjes.

Panairi i librit u mbyll të hënën, më 4 shkurt.Burimi : IQNA