Muhammed Xhevad Zarif:Politika e Jashtme e SHBA-ve vuan nga Iranofobia

Publikuar në Jan. 12, 2019, 3:28 p.m.

Ministri i Jashtëm i Iranit,  Muhammed Xhevad Zarif thotë se Shtetet e Bashkuara kanë një obsesion të pastër me Iranin, i cili është shumë i ngjashëm me sjelljen e njerëzëve të sëmurë që vazhdimisht kanë dështuar.

Në fakt, SHBA-ja është duke zëvendësuar një politikë të vërtetë të jashtme me Iranin-obsesion dhe -fobi, "z. Zarif shkroi në llogarinë e tij zyrtare në Twitter.Burimi : ISNA