Kryeministri i Indisë ndjek ritualet e zisë për Muharrem

Publikuar në Shta. 18, 2018, 6:51 p.m.

Kryeministri i Indisë mori pjesë në një ceremoni të zisë për të përkujtuar përvjetorin e shehidllëkut të Imam Husejnit (a.s.).

Sipas njoftimeve, Narendra Modi mori pjesë të premten në një ngjarje fetare në qytetin e Indore-s.

Ajo u organizua nga Bashkësia Muslimane Dawudi Bohra në Indore.

Vajtuesit, që mbanin rroba të bardha, rrahnin gjoksat e tyre dhe recitonin  eulogji gjatë programit.

Narendra Modi, i cili është hindu, është Kryeministri i Indisë që nga viti 2014.Burimi : IQNA