Reuters raportoi se ISIS e merr përsipër sulmin në Kizlyar

Publikuar në Shk. 19, 2018, 11:37 p.m.

Reuters njoftoi se ISIS kishte marrë përsipër sulmin ndaj njerëzve në një kishë në qytetin Kizlyar të Dagestanit lidhur me Rusinë.

Megjithatë, agjencia ka treguar se ISIS nuk ka ofruar ndonjë dëshmi për të konfirmuar lidhjen me sulmin.

Një deklaratë të bërë nga kryebashkiaku i Kizlyar, u raportua se një sulmues 22-vjeçar kishte gjuajtur me një pushkë gjahu në një turmë jashtë një kishe në Kizlyar dhe si rezultat i kësaj pesë vetë humbën jetën dhe pesë u plagosën, ndërsa sulmuesi ishte qëlluar me vdekje.Burimi : Sputnik News